Smerf Pesymista... (on maruda byl czy jakos inaczej? maruda to mowil np. "nie cierpie szczesliwych zakonczen..." a ten co watpil we wszystko jak sie nazywal?)
btw...
co do komentowania meczy to tez zglaszam swoj akces w tym nowatorskim (jesli chodzi o polska scene) przedsiewzieciu ale (jezeli moja kandydatura przejdzie) zastrzegam ze obowiazki przede wszystkim i ligowy pojedynek nie bedzie stawiany ponad kolokwium czy egzamin...
grzdyl, aby byc uwzglednionym w kandytaturze do "Speakera" nalezy spelniac minimum socjalne:
- nie grac aktywnie w q2, bo komentowanie ma byc obiektywne, bez faworyzowania jednego lub drugiego teamu w czasie owego komentarza. ;) ( co mnie sie oczywiscie nie tyczy i z gory bede mowil kto ma wygrac a kto "ssie" ;) )
- dobra dykcje (?) ;D
- akceptacje prezesa radia. ;) (aka pyz)
- przede wszystkim omawiac mecze ;P z "lekka nutka dowcipu" ;)
jesli spelniasz owe warunki to JAK NAJBARDZIEJ jestem za TAK. ;)
to jedna sprawa, a druga to off topic, potrzebuje q2, wersje okrojona maxymalnie, tylko zebym mogl ogladac mecze ;) prosze o "DOKLADNE LINKI" do Full ctfa, nocheata 2.34, i demoq2, fajnego paka, i mojego cfg, dziekuje. :)
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 5:39 pm
...jak ccheci komenta z lekka nutka dowcipu to bieri mnie Wacja Luzu & Pyzie!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 6:43 pm
..hahaha to bedziemy francuza w ekipie komentatorskiej
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum