_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
ale tak w ogóle to dajcie luz'owi quake'a jak chcecie mieć komentatora w radio, bo my tu już zwarci i gotowi ale biedny luz nie ma możliwości oglądania, co za tym idzie, komentowania, meczy
juz mam q2, versia 1.9 by krb ;> 18mb, on to jest prawdziwy friend bo dal gotowego linka, gdzie wystarczylo KLIKNAC, a nie wpisywac "Q2" + enter... zaduzo roboty jak to mowil pyz, dziaj przecwiczymy jeszcze radio i mozna cos komentowac. ;)
Wysłany: Pon Lut 14, 2005 8:23 pm
...jak Ci sie zwierza z takich rzeczy..to pewnie jestescie niezlymi przyjaciolmi i jak tak bardzo szukasz dla niego pomocy...to sam mu pomoz prosta sprawa hahaha.....tylko lepiej zebys podlozyl sobie podusie pod kolana...(wiem bo kolezanki sie zwierzaja )
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Pon Lut 14, 2005 9:57 pm
..ciekawe gdzie i kiedy...chyba Ci sie cos ta Miriam snila..i cos bredzisz...hmmm jak Ci sie sni Miriam..i chcesz pomagac koledze w takich rzeczach..to chyba jest cos zle...oj chlopie za duzo tej miriam sie na ogoladales i Ci sie w baniaku poprzekladalo hahahahahaha
Wysłany: Wto Lut 15, 2005 9:43 am
taaaa trzeba miec fantazje a i synem Twoim to a bank nie jestem.....jak wiem to jestes z 84...ja tez..wiec to troche nie mozliwe
OFFTOPIC:
Wolf, tak czytam sobie te twoje wszystkie posty i musze przyznac ze jestes jak kurwa ktora robi loda - dobry na 5 min, ale po dluzszym czasie to tylko zajebac mozna. ;)))
A ty szynus pracuj, bo zczerstwiales, ;) poszukaj kumpla w luzie, to on ci pomoze. ;)))
ps: POZDRO WOLF, ;> PEACE my Nygga. ;)
ps2: szyna mozesz mi liznac jadro. ;* :)
TOPIC:
potrzebuje jakies sprawne info na temat kilku rzeczy:
a) Torent - servery ktore nie obsysaja, i mozna cos na nich znalesc. ;)
b) And 1 mix tape vol.7 - jak ktos ma, moze mi "udostepnic" :)
c) PLAYSTATION2 - wymiana, shrade i wszystko co z tym zwiazane. ;)
Dziekuje za wspolprace,
luz.
MEGASUPERPS: jesli ktos w w/w poscie poczul sie urazony ( procz szyny ;D ) to z gory chcialem przeprosic i nadmieniam ze nie mialem tego na mysli - TAK! na wolosc slowa i mysli. :)
Wysłany: Wto Lut 15, 2005 2:40 pm
...ta Luzie jak chcesz to mozesz possac ....a co do mixtape..to mam ale za zadne skarby Ci nei dam
P.s Pozdro Luzu..kij ci w oko
co sie dotyczy pierwszej czesci twojej wypowiedzi to ze koledzy obsysac ci nie chca, to obcych zaczepiasz? ;) proponuje podplacic, moze wtedy ich przekonasz.
a jak chodzi o and1 mix'y , to jest roznica miedzy nami, ze ty tempo patrzysz jak oni to robia, a ja jestem w stanie to zrobie. takze zachowaj sobie i dalej ogladaj. ;)
ps. POZDRO WOLF , ;] - ja bym Tobie nawet obciagnac nie dal. ;)*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum