Pamiętam prawie cały przebieg żywotu KAI. Jeden z ludzików z mojej caffee należał do tego klanu Pamiętam jak się wywższał hehe... bo zawsze stał na Defie i mu Ampa i PSa przynosili to klepał punkty... I pamiętam, że się irytował niemiłosiernie jak przegrywał ze mną zawsze ... btw... miał [w sumie nadal ma] tylko 2 palce u lewej ręki
ech Jarku co chcesz od Bresofta? ( bo chyba o nim myslales piszac tego posta?) zato ile zawsze bylo smiechu jak klal na cala kafejke po przegranym meczu
hehe tez o tym kiedys myslalem.
ogolnie internet sie zmienil, przez ta jebana ogolnodostepnosc.
kiedys neta mial malo kto, nie bylo "przypadkowych" debili, bo nie mieli pojecia i pieniedzy na internet.
ICQ rzadzilo, korespondecja via email, na stronach www wszystko bylo za darmo, a nie jak teraz, co druga strona dialery, albo SMS na numer... no i co miesiac kupowalo sie Secret Service hehe
wszedzie byla kultura, przyjazna atmosfera, az chcialo sie grac i siedziec przed komputerem.
gdybym teraz mial placic rachunki za telefon co kiedys za ten smieszny internet odrazu zrezygnowalbym, bo niewarto.
to juz nie to co kiedys, albo moze po prostu nie mam tych 15lat, ktore mialem wtedy
calkowicie sie z Toba zgadzam bushi, kiedys bylo zaj***scie, nie to co teraz;/ caly czas jakies fakery, lurwy i inne takie leca za duzo dzieci (przypadkowych debili)ktorych haslem (tak jak to w ktoryms tpicu bylo) jest CH.W.D.P. . Pamietam jak zasowalem do caffe codziennie, światek piatek czy niedziela siedzialem i jezeli nie gralem w q1 badz q2 (pozniej;)) to wyczeszczalem galy na Josepha jak wymiata ;],badz innych ze Świdnika starszych ode mnie graczy. 5zl za godzine.. hmmm i pomyslec ze teraz za ta wydana kase moglbym sobie sprowadzic z niemiec uzywanego Golfa3 hehe, ALE WARTO BYLO
pozdrawiam staruszkuF quaka
fejk tez wiem cos o tym....codzienie kafe czynne od 10:00 ja stoje od 9:30 i czekaj zeby zajac najlepszego kompa i siedze przez 5godzin i patrze jak speed badz turin wymiata....a teraz mysle sobie jak to mozna wydac 12zl przez 3 godziny??wchodze na coolnet i mowie siema bo kultury trzeba troszki miec a tu jakis typ (nick lama_z_ciebie) do mnie spierdalaj szmato ja nie zwracam uwagi i nagle 2 nicku nie pamietam mniejsza oto i mowi nie slyszales co mowil spierdalaj szmato..i odchodzi chec grania w ctf'a ide na dm a tam podobna sytulacja siema a tam vote zeby mnie kick i jak tu mozna zagrac jak tu takie za przeproszeniem mieso armatnie sie rzadzi..eh szkoda slow
nawiazujac do tego co napisales matrix....najgorsze jest to ze tak jest wszedzie ;/..nie tylko w q2...od kolegi pogrywalem sobie troche w call of duty-wchodze sobie na serwer..a tu komunikat "za przeklinanie i obrazanie innych graczy dostaniesz kicka" itp itd..to sobie mysle - nareszcie !! -...a tu nagly suprise i sprowadzenie na ziemie..wchodzi nazwijmy go "czlowiek" o ksywie "ziomoslaw paliblant" i zaczyna jechac ludzi od ciot i skurwieli...kick?jaasne- znal admina...wiec bluzgal sobie dalej....zadnej ameryki chyba nie odkryje podsumowujac-ze tak naprawde tu nie chodzi o gre serwer lub cos z tym zwiazne...mysle ze poprostu to kwetia wieku i pokolenia...nie oceniam nikogo-ale to co widze teraz tego nie bylo kiedys gdy ja mialem 15 lat-i nie mowie tu tylko o grach..chodzi mi o caloksztalt...a to co sie dzieje na serwerach-to tylko odzwierciedlenie tego co dzieje sie w tym kraju..mniej lub bardziej ale tak chyba jest...cush-niestety
pocieszajace jest tylko to ze kiedys kazdy zmadrzeje i dorosnie-a przynajmniej zdecydowana wiekszosc
nie ty wojtek;) bueheheheh
addnotacja: a to wszystko przez HH!!!!, ludzie ocipieli, rock&roll rulez!, a kiedys sie mowilo ze metalowcy, punkowcy to brudasy teraz sie to troche zmienilo z tym pokoleniem zasranych wyrostkuF;/ teraz to te mlode Shithopowcy to brudasy;/... niestety taka prawda;(
addnotacja: a to wszystko przez HH!!!!, ludzie ocipieli, rock&roll rulez!, a kiedys sie mowilo ze metalowcy, punkowcy to brudasy teraz sie to troche zmienilo z tym pokoleniem zasranych wyrostkuF;/ teraz to te mlode Shithopowcy to brudasy;/... niestety taka prawda;(
mnie to sie wydaje ze chodzi o to ze kiedys kiedy jeszcze to łajno nie rozprzestrzenilo sie po calej polsce bylo normalnie, teraz gdy malolat wlaczy sobie hh uslyszy "jestem biedyn" (teledysk-3 kilo zlota na sobie i merole obok z panienkami:/ lol), "lurwa lurwa, ch*j, ch*j, itp texty", naoglada sie jakichs pajacow ktorzy reprezentuja soba totalny kicz i zenade (jedyna kapela jaka mi sie podobala to kaliber, ale oni byli inni ) "suka, itp, okreslenia dziewczyn:/" (co jest zalosne), a potem chodza po miescie, zarzuca ich tak jakby po Absynthcie byli ( no i te szerokie portki z krokiem w kolanie, dzizys jakby sie zesrali albo arbuzy nosili, heh) , słownictwo poprostu hmm wygorowane (cos na wzor naszej sceny q2 ), czuja sie kij wie czym. Ostatnio slyszalem text pod blokiem jak dziewczyna siedziala sobie i posmyrala sie po brzuchu a chlopaczek(max 15lat) do dziewczyny(identyczny wiek), "Co pizda cie swedzi, suczko?", nie no jak ja bym byl na jej miejscu to bym jeb**l po ryju i w zyciu bym sie tam nie pokazal, ale niestety wychodzi na to zedziewczyny z tego pokolenia sa bardziej powalone niz chlopaki . I niech mi nikt nie mowi ze to nie przez ten zasrany hh:/, bo w zyciu nie widzialem metala ktory stoi w bramie i pierdzieli farmazony i szuka ryja ktoremu trzeba nafpierdzielac. Koncze te wypociny bo mnie juz na mysl o tych debilach lurwa strzela.(zaznaczam ze chodzi mi bardziej o to mlodsze pokolenie co maja teraz max18lat)
Ostatnio zmieniony przez f3jk Pon Cze 06, 2005 8:31 am, w całości zmieniany 2 razy
mniej lub bardziej ale taka jest prawda....z tym ze i tak wiekszosc sie tym nie przemuje i napisze "pierdolicie"...przeciez tak jest latwiej i wygodniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum